HomepageWie zijn wij?RecensiesData & LocatiesE-mail
 
  DISCLAIMER  

 

Dit is de website Koster & Brekelmans Trainingen, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 5216049.

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. 

De door Koster & Brekelmans Trainingen verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht. De informatie is uitsluitend indicatief en kan op elk moment gewijzigd worden. Als er sprake is van onjuiste omschrijving en/of spelling verzoeken wij u dit te melden via email. Na ontvangst zullen wij het betreffende tekstuele deel zo mogelijk aanpassen. 

Koster & Brekelmans Trainingen accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook.
 
Deze website bevat links naar websites van derden. Koster & Brekelmans Trainingen is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden.
 
We kunnen niet garanderen dat de website altijd foutloos en ononderbroken functioneert. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.
 
Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie, de teksten en het beeldmateriaal op de website blijven te allen tijde voorbehouden aan Koster & Brekelmans Trainingen. Gebruik hiervan of het verveelvoudigen hiervan is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Koster & Brekelmans Trainingen. Deze kunt u aanvragen door middel van het sturen van een e-mail naar info@kosterenbrekelmans.nl.Email: info@kosterenbrekelmans.nl | Kvk nr.: 52160491


disclaimer | algemene voorwaarden | privacyverklaring    
Praktijkwij.nl
Direct inschrijven Terug naar de homepage